KAŽIPOT

 

 

Koledar poročanja
Marec 2023
PonTorSreČetPetSoNe
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
 

 

Praktične informacije

Podatki za obračun plač za tekoči mesec:

Min. plača / regres

Povp. bruto plača 

Najnižja osnova za obračun prispevkov 2023

1.203,36 EUR

2.144,72

1.214,35

Podatki za obračun plač

B
Povračila stroškov
Dnevnice - Slovenija
Odsotnost nad 12 - 24 ur. 21,39 EUR
Odsotnost nad 8 - 12 ur. 10,68 EUR
Odsotnost nad 6 - 8 ur. 7,45 EUR

več

več

 

PREIZKUSITE IN UTRDITE SVOJE ZNANJE s prvim portalom strokovnega samoizobraževanja v Sloveniji

 

Strokovni portal Testi profi je primeren za vse, ki se želite hitro, kakovostno in v skladu z zahtevami zakonodaje izobraževati na davčno-računovodskem in kadrovskem področju.

Svoje znanje lahko preizkusite takoj v brezplačno dostopnih testih z obeh področij. Test znanja rešite do konca, preverite število osvojenih točk in si oglejte strokovne komentarje pravilnih rešitev.

Brezplačen test znanja - računovodsko področje

Brezplačen test znanja - kadrovsko področje

Kaj vam strokovni portal omogoča?

1. S testi znanja, ki jih pripravljajo izkušeni slovenski strokovnjaki, preizkusite svoje znanje.

2. Poglobite znanje o aktualnih tematikah, s katerimi se srečujete v praksi:

  • z branjem strokovne razlage
  • z ogledom video seminarjev
  • z izobraževanjem z on-line tečaji.

V Kažipotu so vsi testi znanja razvrščeni po področjih, ki jih obravnavajo. Svoje znanje lahko v posameznem testu znanja preizkusite kolikokrat želite. Izmed predlaganih odgovorov na vprašanja vedno izberite le enega. Za uspešno opravljen test znanja morate na 60 % vprašanj odgovoriti pravilno. Vsak test znanja vam omogoča strokovno samoizobraževanje, saj vam vsako vprašanje poleg pravilnega odgovora ponuja tudi njegovo obrazložitev.

Portal Testi profi je sestavljen iz 2 modulov - modul profi je namenjen vsem, ki jih zanima izobraževanje na področju davkov in računovodstva, modul premium pa tistim, ki jih poleg davkov in računovodstva zanima še obračun plač, delovno pravo ter personalistika.

Vsak mesec v zbirki modula profi zagotavljamo vsaj 1 nov test znanja, v zbirki modula premium pa vsaj 2 nova testa znanja. Testi znanja so usklajeni s stanjem zakonodaje in so ob spremembah posodobljeni.

Želite pridobiti certifikat založbe Verlag Dashöfer o uspešno opravljenem preizkusu znanja s področja davkov in računovodstva ter certifikat o uspešno opravljenem preizkusu znanja s področja obračuna plač, delovnega prava in personalistike? Pogoj so uspešno opravljeni preizkusi velikih certificiranih testov znanja. Za uspešno opravljen certificirani test znanja morate na 60 % vprašanj odgovoriti pravilno. 

Želimo vam veliko uspehov pri reševanju!

uredništvo Testi profi


Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih