Za ogled dokumenta se morate prijaviti.
Input:

Vodenje evidenc delovnega časa po novem (Zakon o evidencah s področja dela in socialne varnosti)

23.5.2023, , Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 01:37:39

Državni zbor je potrdil novelo zakona o evidencah na področju dela in socialne varnosti. Novela določa med drugim podrobnejše podatke, ki se bodo morali voditi v evidenci o izrabi delovnega časa, prav tako opredeljuje obliko vodenja evidenc. Na webinarju bomo zato predstavili ključne novosti, ki jih uvaja omenjena novela. 

 

Predavateljica:

Tanja Bohl je leta 2001 zaključila študij prava na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Po opravljenem državnem pravniškem izpitu leta 2003, je odvetniško kandidaturo opravljala najprej v zasebni pravni pisarni, nadaljevala v Odvetniški družbi Ulčar&Ulčar iz Ljubljane. Od maja 2013 pa ima lastno Odvetniško pisarno Bohl. Specializirana je za delovno in kazensko pravo, zaključuje tudi magistrski študij kazenskega prava. Je predavateljica, avtorica vrste seminarjev, priročnika in člankov s področja delovnega prava. Kot odvetnica se že vrsto let ukvarja z zastopanje delavcev v postopkih pred sodiščem zoper delodajalce ter zlasti z vodenjem postopkov odpovedi pogodb o zaposlitvi delavcem za delodajalce ter zastopanje le teh v individualnih delovnih sporih zoper delavce.

Priložene datoteke

osem466-evidence-novela-osem466.pdf 0.89 MB
 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih