KAŽIPOT

 

 

Koledar poročanja
Januar 2018
PonTorSreČetPetSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
 
Najbližji dogodek v koledarju
18.1.2018 - plačilo dajatev od plač FURS

Oglejte si vse dogodke za ta dan

 

Praktične informacije
Najbližji dogodek v koledarju
18.1.2018 - plačilo dajatev od plač FURS

Oglejte si vse dogodke za ta dan
Povračila stroškov
Dnevnice - Slovenija
Odsotnost nad 12 - 24 ur. 21,39 EUR
Odsotnost nad 8 - 12 ur. 10,68 EUR
Odsotnost nad 6 - 8 ur. 7,45 EUR

več

več

 

PREIZKUSITE IN UTRDITE SVOJE ZNANJE s prvim portalom strokovnega samoizobraževanja v Sloveniji

 

Strokovni portal Testi profi je primeren za vse, ki se želijo kvalitetno in v skladu z zahtevami zakonodaje izobraževati na področju davkov in računovodstva.

Svoje znanje lahko preizkusite že danes v brezplačno dostopnem testu znanja Kapitalske rezerve in prenosi sredstev! Test znanja rešite do konca, preverite število osvojenih točk in si oglejte strokovne komentarje pravilnih rešitev.

Brezplačen test znanja

Kaj vam strokovni portal omogoča?

1. S testi znanja, ki jih pripravljajo izkušeni slovenski strokovnjaki, preizkusite svoje znanje.

2. Poglobite znanje o aktualnih tematikah, s katerimi se srečujete v praksi:

  • z branjem strokovne razlage
  • z ogledom video seminarjev
  • z izobraževanjem z on-line tečaji.

 

V Kažipotu so vsi testi znanja razvrščeni po področjih, ki jih obravnavajo. Svoje znanje lahko v posameznem testu znanja preizkusite kolikokrat želite. Izmed predlaganih odgovorov na vprašanja vedno izberite le enega. Za uspešno opravljen test znanja morate na 60 % vprašanj odgovoriti pravilno. Vsak test znanja vam omogoča strokovno samoizobraževanje, saj vam vsako vprašanje poleg pravilnega odgovora ponuja tudi njegovo obrazložitev.

Vsak mesec v zbirki zagotavljamo 2 nova testa znanja. Testi znanja so usklajeni s stanjem zakonodaje in so ob spremembah posodobljeni.

Želite pridobiti certifikat založbe Verlag Dashöfer o uspešno opravljenem preizkusu znanja s področja davkov in računovodstva? Pogoj so uspešno opravljeni preizkusi velikih certificiranih testov znanja. Za uspešno opravljen certificirani test znanja morate na 60 % vprašanj odgovoriti pravilno. Certificirani test znanja lahko opravljate samo enkrat.

Želimo vam veliko uspehov pri reševanju testov znanja in certificiranih testov!

uredništvo Testi profi


SEMINARJI - AKTUALNA PONUDBA

Transferne cene - orodje za zmanjševanje davčnih obveznosti družb

Predavatelj: Ivan Kranjec

Na seminarju bomo obrazložili in osvežili nujno potrebna osnovna znanja glede metod ugotavljanja pravilnosti transfernih cen, analize primerljivosti in funkcijsko analizo ter ključe za delitev stroškov pri zaračunavanju storitev v skupini ter posledice uporabe nepravilnih transfernih cen, skozi konkretne primere pa v drugem delu seminarja tudi pogoste napake, zmote, težave zavezancev in aktualnosti iz področja davčnih inšpekcijskih pregledov. Več informacij >>> 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih